U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR
DE VOLGENDE DIENSTEN

  • Financiële administraties
  • Jaarrekeningen
  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Middelingsverzoeken
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonadministratie
  • Loonheffing

Ons adres is:
PMB Administraties B.V.
Thomas Mannsingel 112

2553 DA Den Haag
Tel: 070 391 03 29 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beconnummer: 657 657
Kvk nummer: 76713059

PMB administraties is gecertificeerd voor:

Onze klanten

Financiële Administratie

Een juiste, goede financiele administratie is essentieel voor uw bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of u een mkb organisatie bent of een ZZP-er. De Belastingdienst eist een goed overzicht van al uw financiele activiteiten en stelt daar strenge regels aan.

Loon
Administratie

Als je personeel in dienst hebt, moet je een loonadministratie bijhouden. Zo heeft de Belastingdienst inzicht in de gegevens over de medewerkers en loonbetalingen.

Aangifte Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting is meer dan alleen aangifte doen. Wij zijn een vertrouwd en voordelig kantoor dat op een professionele wijze uw aangifte verzorgd.

Aangifte Loonbelasting

PMB administraties zorgt er voor dat u optimaal profiteert van alle fiscale wet- en regelgeving, waardoor er maximaal belastingvoordeel mogelijk wordt.

Vennootschap Belasting

Voor de aangifte vennootschaps-belasting dient u één keer per jaar aangifte te doen. Voor het indienen hiervan is een goedgekeurde jaar rekening nodig van uw onderneming.

Aangifte Omzetbelasting

Afhankelijk van de grootte van uw onderneming moet de aangifte van de omzetbelasting van uw onderneming maandelijks, per kwartaal, of per jaar worden gedaan. PMB administraties verzorgt dit volledig voor u. Hierdoor heeft u er geen zorgen meer over.

Jaarrekening

Het samenstellen van een jaarrekening is meer dan alleen de cijfers. Een goede, overzichtelijke jaarrekening geeft u belangrijke informatie over de financiële positie van uw onderneming. Informatie die u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen over de toekomst van uw onderneming.

Middeling

Heeft u een sterk wisselend inkomen uit werk en woning gehad? Dan is de kans groot dat u te veel belasting heeft betaald en kunt u via middeling het teveel betaalde belastinggeld terug vragen.

Aangifte inkomstenbelasting

Uw aangifte volledig verzorgd

Wilt u graag uw belastingaangifte laten verzorgen of zoekt u ondersteuning bij het voeren van de administratie van uw eigen bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben als doel al uw belastingzorgen uit handen te nemen.

Ervaring leert dat klanten het als zeer prettig ervaren als de belastingaangifte bij hen thuis wordt verzorgd. U bent in uw vertrouwde omgeving. U heeft alle stukken bij de hand en  hoeft niet met vertrouwelijke documenten over straat. Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken bij ons op kantoor.

1521

Aangiftes

100%

Succes
Website en vormgeving: iFred Responsive Websites & Webdesign (geheel HTML5 en CSS3) Copyright © 2017